Fitness

Bij onze sportschool heb je uitgebreide fitnessmogelijkheden. Zo hebben wij verschillende mogelijkheden voor cardio zoals crosstrainers, fietsen, loopbanden en meer.

Daarnaast beschikken wij over een groot aantal fitnessapparaten van topkwaliteit waarmee jij jouw training optimaal uitvoert. Ben je liever in de weer met losse gewichten? Hiervoor hebben wij een aparte krachtruimte ingericht.

Naast de uitgebreide mogelijkheden en apparatuur van topkwaliteit gaan we natuurlijk voor de perfecte begeleiding. Indien gewenst krijg je een voedings- en trainingsschema op maat. Zo is jouw training perfect afgestemd op je huidige staat en de doelen die je hebt gesteld.

direct online inschrijven

Fitness bij Axis Fitness

  • Hygiënisch en Schoon
  • Professionele Apparatuur
  • Ervaren Trainers
  • 24/7 Geopend

Werken aan conditie
en spieropbouw

Als je op zoek bent naar een sportschool om te werken aan spieropbouw, ben je bij Axis fitness aan het goede adres. Met een combinatie van fitness apparatuur en een uitgebreide krachtruimte hebben wij alles in huis voor jou om aan spieropbouw te werken.

Met ons gevarieerde aanbod in cardio apparatuur kan jij optimaal werken richting jouw conditie doelen.

24/7 fitnessen wanneer jij wil

Groot aanbod aan fitness materialen
en professionele apparatuur

Wij doen er alles aan om jou te helpen bij het halen van jouw doelen. Daarom staan in onze sportschool enkel topkwaliteit apparatuur en fitnessmaterialen.

bekijk ook onze groepslessen

Persoonlijke en professionele
begeleiding tijdens je workouts

Onze zeer ervaren fitcoaches staan klaar om jou te helpen jouw doelen te verwezenlijken. Wil je afvallen, een betere conditie of aankomen in spiermassa?  In de fitness kun je direct aan de slag met een op maat gemaakt trainingsschema en/of  voedingsschema.

maak kennis met onze trainers

"Axis fitness is een rustige en ruime sportschool met een uitstekende hygiëne. Als sporters zit je elkaar nooit in de weg. Daarom kies ik voor Axis Fitness."

Remco van de Spijker - Sporter bij AXIS