Groepsles Axis pump

Een actieve groepsles, gericht op zowel conditie als spieropbouw en -behoud. 

Axis pump is een groepsles met hoge intensiviteit. Er wordt gewerkt aan conditie en uithoudingsvermogen. Zowel op gebied van ademhaling als het uithoudingsvermogen van de spieren. 

Met deze groepsles zorgen we ervoor dat je in optimale conditie blijft. Door middel van oefeningen met gewichten, uitgevoerd op muziek. Is dit een groepsles waarvan je zeker weet dat je resultaat gaat behalen.

direct online inschrijven

Groepsles Axis pump
bij Axis Fitness

  • Verbeter je houdig
  • Verbeter je spierkracht
  • Blijf in optimale conditie
  • Deskundige begeleiding

Waarom Axis pump
echt iets voor jou kan zijn

Houd je van een intensieve groepsles op muziek? Dan is Axis pump beslist wat voor jou! Deze intensieve sessies zorgen ervoor dat jij in optimale conditie blijft en dat je spieren worden uitgedaagd. Op die manier blijf je perfect in vorm.

meld je aan voor de volgende les

Boek écht resultaat dankzij
onze persoonlijke begeleiding

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij tot het uiterste gaat binnen de grenzen van je eigen lichaam. Op die manier haal je optimaal resultaat uit onze groepslessen. Wil je een les Axis pump bijwonen om te kijken of het wat voor je is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende proefles.

bekijk ook onze andere groepslessen

Wat klanten zeggen over onze sportschool in Tilburg

Maartje Siebers

Ik zou iedereen aanraden om bij Axis te sporten! Qua mogelijkheden is er voor ieder wat wils en ik ben echt te spreken over de persoonlijke tijd en aandacht. Hier onderscheidt Axis zich echt in ten opzichte van andere sportscholen.

Carlo van Loon

Professionele begeleiding van top sporters. Dieet en training 👍👊

JP Schvn

Beste sportschool in Tilburg, misschien Brabant. Goede mensen, goed materiaal en 24/7 open. Respectvolle zaal waar je voor alles terecht kunt

Peter Brouwers

Een of wel de beste sportschool van Brabant. En ze gaan er als Brabanders om met elkaar met gebruik van top materiaal