Groepsles BBB

Een strakke buik, billen en benen met groepslessen van onze ervaren instructrice.

De kern van je lichaam en stabiliteit. Je wilt natuurlijk deze spieren zo optimaal mogelijk trainen. 

Om die reden hebben we onze groepsles BBB in het leven geroepen. In één training deze drie belangrijke spiergroepen trainen voor de perfecte ‘summer body’. Kom gerust langs voor een gratis proefles.

direct online inschrijven

Groepsles BBB
bij Axis Fitness

  • Verbeter je houdig
  • Verminder rug-, nek- of schouderklachten
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Waarom BBB
echt iets voor jou kan zijn

Natuurlijk wil iedereen het perfecte lichaam voor op het strand, of gewoon in goede conditie zijn. Drie belangrijke spiergroepen daarvoor zijn buik, billen en benen. In deze groepsles nemen we je mee door diverse effectieve oefeningen om deze spieren gericht uit te dagen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau. Op die manier train je gericht je lichaam. Uiteraard geven onze ervaren instructeurs je de nodige tips om oefeningen perfect uit te voeren.

meld je aan voor de volgende les

Boek écht resultaat dankzij
onze persoonlijke begeleiding

Doordat de BBB lessen in kleine groepen worden gegeven kunnen wij goed in de gaten houden of de oefeningen juist worden uitgevoerd en de houdingen goed zijn. Op die manier worden de spieren optimaal geactiveerd en haal jij het maximale resultaat uit jouw les BBB.

bekijk ook onze andere groepslessen

"Axis fitness is een rustige en ruime sportschool met een uitstekende hygiëne. Als sporters zit je elkaar nooit in de weg. Daarom kies ik voor Axis Fitness."

Remco van de Spijker - Sporter bij AXIS