Groepsles BBB

Een strakke buik, billen en benen met groepslessen van onze ervaren instructrice.

De kern van je lichaam en stabiliteit. Je wilt natuurlijk deze spieren zo optimaal mogelijk trainen. 

Om die reden hebben we onze groepsles BBB in het leven geroepen. In één training deze drie belangrijke spiergroepen trainen voor de perfecte ‘summer body’. Kom gerust langs voor een gratis proefles.

direct online inschrijven

Groepsles BBB
bij Axis Fitness

  • Verbeter je houdig
  • Verminder rug-, nek- of schouderklachten
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Waarom BBB
echt iets voor jou kan zijn

Natuurlijk wil iedereen het perfecte lichaam voor op het strand, of gewoon in goede conditie zijn. Drie belangrijke spiergroepen daarvoor zijn buik, billen en benen. In deze groepsles nemen we je mee door diverse effectieve oefeningen om deze spieren gericht uit te dagen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau. Op die manier train je gericht je lichaam. Uiteraard geven onze ervaren instructeurs je de nodige tips om oefeningen perfect uit te voeren.

meld je aan voor de volgende les

Boek écht resultaat dankzij
onze persoonlijke begeleiding

Doordat de BBB lessen in kleine groepen worden gegeven kunnen wij goed in de gaten houden of de oefeningen juist worden uitgevoerd en de houdingen goed zijn. Op die manier worden de spieren optimaal geactiveerd en haal jij het maximale resultaat uit jouw les BBB.

bekijk ook onze andere groepslessen

Wat klanten zeggen over onze sportschool in Tilburg

Maartje Siebers

Ik zou iedereen aanraden om bij Axis te sporten! Qua mogelijkheden is er voor ieder wat wils en ik ben echt te spreken over de persoonlijke tijd en aandacht. Hier onderscheidt Axis zich echt in ten opzichte van andere sportscholen.

Carlo van Loon

Professionele begeleiding van top sporters. Dieet en training 👍👊

JP Schvn

Beste sportschool in Tilburg, misschien Brabant. Goede mensen, goed materiaal en 24/7 open. Respectvolle zaal waar je voor alles terecht kunt

Peter Brouwers

Een of wel de beste sportschool van Brabant. En ze gaan er als Brabanders om met elkaar met gebruik van top materiaal