Groepsles Body boxen

Een intensieve sessie. Laat al je frustraties van je af vallen tijdens deze intensieve groepsles. 

Houd je lijf en welzijn in topconditie met onze groepsles bodyboxen.

Met onze ervaren trainers en persoonlijke begeleiding weet je zeker dat je optimaal resultaat haalt uit je workout. Met bodyboxen zorgen we ervoor dat jij je lichaam uitdaagt binnen je eigen grenzen. Kom gerust langs voor een gratis proefles of meer informatie.

direct online inschrijven

Groepsles bodyboxen
bij Axis Fitness

  • Verbeter je houdig
  • Werk aan je spierkracht
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Waarom bodyboxen
echt iets voor jou kan zijn

Wil je jezelf echt uitdagen? Kom dan langs voor bodyboxen. We gaan op zoek naar de perfecte uitdaging voor jou en je lichaam. Op muziek wordt hier een uitdaging voor je neergelegd om een volledige sessie af te werken en jezelf uit te dagen. Durf jij het aan?

meld je aan voor de volgende les

Boek écht resultaat dankzij
onze persoonlijke begeleiding

Al onze trainers zijn ervaren en beschikken over de juiste certificaten. Op die manier weet je zeker dat we je de juiste begeleiding kunnen geven. We gaan op zoek naar het niveau dat het beste bij je past en gaan er samen voor om dit te verbeteren. Nieuwsgierig naar bodyboxen of een andere groepsles? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

bekijk ook onze andere groepslessen

"Axis fitness is een rustige en ruime sportschool met een uitstekende hygiëne. Als sporters zit je elkaar nooit in de weg. Daarom kies ik voor Axis Fitness."

Remco van de Spijker - Sporter bij AXIS