Buikspierkwartier

Tijd voor een sixpack of strakke buik komende zomer? Doe dan mee met ons buikspierkwartier. 

Een kwartier intensief gericht op de buikspieren. Alle secties worden aangesproken. Een heerlijke afwisseling tijdens je workout. 

Bij Axis regelmatig buikspierkwartier. Op die manier past er altijd wel één in jouw trainingsschema. Daag jezelf uit en doe mee!

direct online inschrijven

Buikspierkwartier
bij Axis Fitness

  • Fijne afwisseling van je workout
  • Gerichte oefeningen voor elke sectie van de buik
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Een intensief kwartier

Een groepsles van een kwartier klinkt niet lang. Maar met de juiste oefeningen gericht op de juiste spiergroepen zorgen we ervoor dat jouw buik goed brandt na 15 minuten trainen. Veel van onze leden combineren deze les met een sessie in de sportschool als aanvulling.

meld je aan voor de volgende les

De juiste oefeningen
en begeleiding

De juiste uitvoering van oefeningen zijn van groot belang. Natuurlijk om het beste resultaat te behalen, maar ook om blessures te voorkomen. Al onze instructeurs hebben veel ervaring met het geven van lessen en zullen je helpen het beste resultaat te halen door te zorgen voor persoonlijke aandacht. Benieuwd naar het buikspierkwartier of andere groepslessen? Neem gerust contact met ons op.

bekijk ook onze andere groepslessen

"Axis fitness is een rustige en ruime sportschool met een uitstekende hygiëne. Als sporters zit je elkaar nooit in de weg. Daarom kies ik voor Axis Fitness."

Remco van de Spijker - Sporter bij AXIS