Buikspierkwartier

Tijd voor een sixpack of strakke buik komende zomer? Doe dan mee met ons buikspierkwartier. 

Een kwartier intensief gericht op de buikspieren. Alle secties worden aangesproken. Een heerlijke afwisseling tijdens je workout. 

Bij Axis regelmatig buikspierkwartier. Op die manier past er altijd wel één in jouw trainingsschema. Daag jezelf uit en doe mee!

direct online inschrijven

Buikspierkwartier
bij Axis Fitness

  • Fijne afwisseling van je workout
  • Gerichte oefeningen voor elke sectie van de buik
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Een intensief kwartier

Een groepsles van een kwartier klinkt niet lang. Maar met de juiste oefeningen gericht op de juiste spiergroepen zorgen we ervoor dat jouw buik goed brandt na 15 minuten trainen. Veel van onze leden combineren deze les met een sessie in de sportschool als aanvulling.

meld je aan voor de volgende les

De juiste oefeningen
en begeleiding

De juiste uitvoering van oefeningen zijn van groot belang. Natuurlijk om het beste resultaat te behalen, maar ook om blessures te voorkomen. Al onze instructeurs hebben veel ervaring met het geven van lessen en zullen je helpen het beste resultaat te halen door te zorgen voor persoonlijke aandacht. Benieuwd naar het buikspierkwartier of andere groepslessen? Neem gerust contact met ons op.

bekijk ook onze andere groepslessen

Wat klanten zeggen over onze sportschool in Tilburg

Maartje Siebers

Ik zou iedereen aanraden om bij Axis te sporten! Qua mogelijkheden is er voor ieder wat wils en ik ben echt te spreken over de persoonlijke tijd en aandacht. Hier onderscheidt Axis zich echt in ten opzichte van andere sportscholen.

Carlo van Loon

Professionele begeleiding van top sporters. Dieet en training 👍👊

JP Schvn

Beste sportschool in Tilburg, misschien Brabant. Goede mensen, goed materiaal en 24/7 open. Respectvolle zaal waar je voor alles terecht kunt

Peter Brouwers

Een of wel de beste sportschool van Brabant. En ze gaan er als Brabanders om met elkaar met gebruik van top materiaal