Circuit training

Een perfecte full body workout 

Bij circuit training zorgen we ervoor dat je tijdens de groepsles diverse oefeningen afwerkt. Vaak elke oefening meerdere malen om te zorgen voor een complete workout.

Door de diversiteit aan oefeningen zorgen we ervoor dat elke spier in je lichaam wordt getraind. Een complete circuit training zorgt ervoor dat jouw lijf in perfecte conditie blijft. Kom het zelf ervaren tijdens een gratis proefles.

direct online inschrijven

Circuit training
bij Axis Fitness

  • Train je hele lijf
  • Intensieve sessies
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Is circuit training iets voor jou?

Een intensieve sessie waarbij alle onderdelen van je lichaam worden aangesproken. Een complete workout met een grote diversiteit aan oefeningen. Op die manier voorkom je dat het sporten als saai wordt gezien en weet je zeker dat je jouw lichaam in topconditie houdt.

meld je aan voor de volgende les

Boek écht resultaat dankzij
onze persoonlijke begeleiding

Een goede circuit training is erg intensief. Het is daarom belangrijk dat de juiste begeleiding beschikbaar is. Bij Axis trainen we in kleine groepen zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die hij of zij nodig heeft. Op die manier zorgen we ervoor dat jij je grenzen opzoekt, maar nooit over de grens van je eigen lichaam gaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

bekijk ook onze andere groepslessen

Wat klanten zeggen over onze sportschool in Tilburg

Maartje Siebers

Ik zou iedereen aanraden om bij Axis te sporten! Qua mogelijkheden is er voor ieder wat wils en ik ben echt te spreken over de persoonlijke tijd en aandacht. Hier onderscheidt Axis zich echt in ten opzichte van andere sportscholen.

Carlo van Loon

Professionele begeleiding van top sporters. Dieet en training 👍👊

JP Schvn

Beste sportschool in Tilburg, misschien Brabant. Goede mensen, goed materiaal en 24/7 open. Respectvolle zaal waar je voor alles terecht kunt

Peter Brouwers

Een of wel de beste sportschool van Brabant. En ze gaan er als Brabanders om met elkaar met gebruik van top materiaal