Groepsles Spinning

Een welbekende en intensieve workout, verzorgd door onze ervaren en professionele trainers.

Natuurlijk heb je weleens gehoord van spinning. Wil je écht resultaat uit jouw spinning workout halen? Dan moet je bij Axis zijn. 

Met onze ervaren trainers en persoonlijke begeleiding weet je zeker dat je optimaal resultaat haalt uit je spinning sessie. We dagen je uit om grenzen te verleggen en week na week beter te worden. Op die manier boek je écht resultaat.

direct online inschrijven

Groepsles Spinning
bij Axis Fitness

  • Verbeter je conditie
  • Daag je spieren en jezelf uit
  • Kleine groepen
  • Deskundige begeleiding

Ervaar het gevoel na een spinning workout

Spinning is een intensieve groepsles waarbij we proberen om je, binnen de grenzen van je eigen lichaam, te sturen om jezelf uit te dagen en te overtreffen. Na een intensieve spinningles ga je met een heerlijk gevoel naar huis. Kom het zelf ervaren met een gratis proefles en zie wat spinning voor jouw lijf en geest kan betekenen.

meld je aan voor de volgende les

Ervaren trainers en
optimale begeleiding

Axis is niet zomaar een sportschool, wij gaan voor écht resultaat. Bij ons krijgen alle leden de begeleiding die ze nodig hebben. Natuurlijk geldt dit ook tijdens de spinning lessen. We trainen in kleine groepen en iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Op die manier weet je zeker dat je optimaal resultaat uit je workout haalt. Benieuwd naar spinning of onze andere groepslessen? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

bekijk ook onze andere groepslessen

"Axis fitness is een rustige en ruime sportschool met een uitstekende hygiëne. Als sporters zit je elkaar nooit in de weg. Daarom kies ik voor Axis Fitness."

Remco van de Spijker - Sporter bij AXIS